Over mij

Mijn naam is Lisette. Ik ben 16 jaar oud en na die 16 jaar woon in nog steeds in hetzelfde huis in drenthe. Jup, ik ben een meisje van het platteland. Oke, dat is niet waar helemaal waar, ik woon in een klein dorpje tussen de weilanden. Hmm, eigenlijk is dat wel het platteland. Maar dat ik woon betekent niet dat ik hier wil wonen, nee, ik voel me meer thuis in een stad. Maar goed, ik ben nu nog veel te jong om uit huis te gaan. Ik woon hier met mijn ouders, 2 broertjes en een hond.

 

Wat mijn hobbies zijn? Bloggen, blogs lezen, fotograferen, fietsen, muziek luisteren, twitter, youtube vlogs bekijken, tekenen, films kijken, shoppen, met vrienden zijn, series kijken en tijdschriften verslinden.

Ik ben 16 en zit dus nog op school. Op dit moment sta ik aan het begin van een gemengde opleiding om het zo maar even te zeggen, een creatieve opleiding. In die opleiding zit vanalles, van grafisch vormgever tot etaleur. Ik ga dit doen nadat ik mei 2012 mijn examen op VMBO TL niveau heb gehaald.

Wat ik wil bereiken in me leven? Mijn droom is om bij een tijdschrift te werken. Maar fulltime blogger lijkt me ook wel erg tof. Maar ik ben meer van we zien wel hoe het loopt. Ik bedoel daarmee niet dat ik achter een bureau kom te zitten om de administratie van een of ander groot bedrijf te doen, nee dat ik niks voor mij. Maar als ik eindig als grafisch vormgever( dat is die richting die ik op dit moment het liefste op ga) heb ik daar geen moeite mee. Verder hoop ik gelukkig te worden met een leuke lieve man en misschien wel 2 kindjes.

Als jullie nog vragen aan mij hebben, wees niet bang om ze te stellen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s