update

Als eerst, sorry dat het zo lang stil was op girlsdepartment. Ik had het erg druk met school en ben erg moe. Ook valt het reizen me toch wel erg tegen. Ik moet meestal om kwart voor 7 met de bus en dan ben ik rond 7 uur ’s avonds pas weer thuis. Ik moet namelijk 1,5 uur reizen. Maar meestal moet ik nog een tijdje op de bus of trein wachten voordat ik kan vertrekken. Het nadeel is dat ik op het station geen internet heb en dus ook moeilijk huiswerk kan maken. Dus als ik thuis kom moet ik ook nog eens huiswerk maken. Ik heb dan geen tijd om nog een artikel te maken. Hoewel ik het wel heel graag wil, lukt het niet. Het is niet dat ik ga stoppen met bloggen.  Nee dat echt niet! Maar ik ga over op om de dag een artikel. Het artikel zal dan (hoop ik) iets meer ‘diepgang’ hebben. Minder inspiratie posts.

Verder ga ik proberen om meer eigen foto’s te gebruiken. Maar omdat ik er zolaat weer ben, is het erg lastig om goede foto’s te maken. Maar ik wou vanavond even met lampen gaan proberen, dus misschien gaat dat een optie zijn? De foto’s zullen dan niet zo mooi zijn als met daglicht maar ik heb helaas geen andere optie ben ik bang.

Verder heb ik ook nog leuk nieuws! Op school moeten we een website bouwen. Eentje die ook echt de lucht in gaat. Of ik die ga gebruiken voor mijn blog weet ik niet. Maar ik weet wel dat ik er veel van ga leren voor als ik straks mijn blog eigen plekje heeft op het web.

Advertenties

Eén reactie

  1. Kimberley

    Het maakt niet uit meis. Iedereen heeft het nu druk met school en school gaat voor je blog (hoop ik!).

    Eigen foto’s zijn zeker heel leuk. Je kunt ook mooie foto’s maken ’s nachts. Al kan dat natuurlijk niet bij alles. Het wordt ook steeds sneller donker, dat is ook wat minder. Gelukkig krijgen we er de gezelligste dagen van het jaar voor terug!

    Oe, dat lijkt me echt zo leuk. Een eigen website bouwen. Veel succes! En ook op school! :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s