Mijn agenda 2012/2013

Aan de linker kant staat een poll, zou je daar op willen stemmen? en voor het geval je het nog niet hebt gezien, ik heb de over mij pagina aangepast/aangemaakt. 

Volgend jaar ga ik naar het eerste jaar van het MBO. Ik had geen idee wat voor soort agenda ik moest kiezen. Totdat ik deze zag liggen bij een lokale boekenwinkel. Ik heb hem verder nergens gezien.. Maar goed, vandaag laat ik zien waarom ik deze agenda mee moest nemen.

Er is iets fout gegaan met het uploaden en de hele voorkant deed het niet. Daarom alleen een close up.. Onder de uil staat 2012/2013 en gingerbread (het merk van de agenda). Verder is de voorkant gevult met kleine dingetjes. Ik werdt verliefd op deze agenda om de grote uil die voorop staat.In de agenda zitten buiten de gewone dagen ook nog andere dingen. Zo heb je 4 cityguides, een jaarplanner en aparte verjaardagen. Meestal zette ik de verjaardagen in de jaarplanner, maar dit jaar ga ik de jaarplanner ook nodig zijn denk ik. Alles is een beetje in de pip/vintage stijl. I love it.Elke pagina heeft leuke tekeningetjes/plaatjes. Een heel leuk accent.

Wat voor agenda heb jij dit jaar?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s